Dansstudio Sietske

Dansstudio Sietske is een Dansschool gelegen aan Rendementsweg 12-D in Mijdrecht.

Meer informatie over Dansstudio Sietske in Mijdrecht

Dansstudio Sietske is een Dansschool gelegen in Mijdrecht op Rendementsweg 12-D.

Kom erachter wat Dansstudio Sietske voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Sietske om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Mijdrecht? Dan ben je bij Dansstudio Sietske op de juiste plek. Bij Dansstudio Sietske kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Sietske in Mijdrecht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Rendementsweg 12-D in Mijdrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Mijdrecht of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Sietske. Je kan Dansstudio Sietske telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://dansstudioladans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Sietske en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Sietske? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Sietske het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Sietske

Bezoekers bekeken ook