Dansstudio Juliette

Dansstudio Juliette is een Dansschool gelegen aan Nachtegaalweg 48 in Wapenveld.

Meer informatie over Dansstudio Juliette in Wapenveld

Dansstudio Juliette is een Dansschool gelegen in Wapenveld op Nachtegaalweg 48.

Kom erachter wat Dansstudio Juliette voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Juliette om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Wapenveld? Dan ben je bij Dansstudio Juliette op de juiste plek. Bij Dansstudio Juliette kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Juliette in Wapenveld is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Nachtegaalweg 48 in Wapenveld. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wapenveld of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Juliette. Je kan Dansstudio Juliette telefonisch bereiken op: 31 578 613 074 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Juliette en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Juliette? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Juliette het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Juliette

Bezoekers bekeken ook