Dansstudio van der Stappen

Dansstudio van der Stappen is een Dansschool gelegen aan De Misse 4 in Heesch.

Meer informatie over Dansstudio van der Stappen in Heesch

Dansstudio van der Stappen is een Dansschool gelegen in Heesch op De Misse 4.

Kom erachter wat Dansstudio van der Stappen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio van der Stappen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Heesch? Dan ben je bij Dansstudio van der Stappen op de juiste plek. Bij Dansstudio van der Stappen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio van der Stappen in Heesch is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan De Misse 4 in Heesch. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heesch of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio van der Stappen. Je kan Dansstudio van der Stappen telefonisch bereiken op: 31 6 15650770 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://dansstudiovanderstappen.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio van der Stappen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio van der Stappen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio van der Stappen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio van der Stappen

Bezoekers bekeken ook