Nvs Dance

Nvs Dance is een Dansschool gelegen aan Achter op Het Zand 45 in Hoorn.

Meer informatie over Nvs Dance in Hoorn

Nvs Dance is een Dansschool gelegen in Hoorn op Achter op Het Zand 45.

Kom erachter wat Nvs Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Nvs Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Hoorn? Dan ben je bij Nvs Dance op de juiste plek. Bij Nvs Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Nvs Dance in Hoorn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Achter op Het Zand 45 in Hoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoorn of niet, iedereen is welkom bij Nvs Dance. Je kan Nvs Dance telefonisch bereiken op: 31 6 41158482 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Nvs Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Nvs Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nvs Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Nvs Dance

Bezoekers bekeken ook