Dansstudio X-Dance

Dansstudio X-Dance is een Dansschool gelegen aan Kuipersdijk 188 in Enschede.

Meer informatie over Dansstudio X-Dance in Enschede

Dansstudio X-Dance is een Dansschool gelegen in Enschede op Kuipersdijk 188.

Kom erachter wat Dansstudio X-Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio X-Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Enschede? Dan ben je bij Dansstudio X-Dance op de juiste plek. Bij Dansstudio X-Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio X-Dance in Enschede is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kuipersdijk 188 in Enschede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Enschede of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio X-Dance. Je kan Dansstudio X-Dance telefonisch bereiken op: 31 74 737 0041 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.x-dance.nl/enschede

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio X-Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio X-Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio X-Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio X-Dance

Bezoekers bekeken ook