De Dansacademie

De Dansacademie is een Dansschool gelegen aan Ceintuurbaan 10 in Zwolle.

Meer informatie over De Dansacademie in Zwolle

De Dansacademie is een Dansschool gelegen in Zwolle op Ceintuurbaan 10.

Kom erachter wat De Dansacademie voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek De Dansacademie om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Zwolle? Dan ben je bij De Dansacademie op de juiste plek. Bij De Dansacademie kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Dansacademie in Zwolle is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Ceintuurbaan 10 in Zwolle. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zwolle of niet, iedereen is welkom bij De Dansacademie. Je kan De Dansacademie telefonisch bereiken op: 31 38 338 0555 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar De Dansacademie en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Dansacademie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Dansacademie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De Dansacademie

Bezoekers bekeken ook