Dansstudio Clarette En Leon

Dansstudio Clarette En Leon is een Dansschool gelegen aan Snellingerdijk 60-C in Oosterwolde.

Meer informatie over Dansstudio Clarette En Leon in Oosterwolde

Dansstudio Clarette En Leon is een Dansschool gelegen in Oosterwolde op Snellingerdijk 60-C.

Kom erachter wat Dansstudio Clarette En Leon voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Clarette En Leon om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Oosterwolde? Dan ben je bij Dansstudio Clarette En Leon op de juiste plek. Bij Dansstudio Clarette En Leon kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Clarette En Leon in Oosterwolde is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Snellingerdijk 60-C in Oosterwolde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oosterwolde of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Clarette En Leon. Je kan Dansstudio Clarette En Leon telefonisch bereiken op: 31 516 520 198 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dansstudioclarette-leon.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Clarette En Leon en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Clarette En Leon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Clarette En Leon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Clarette En Leon

Bezoekers bekeken ook