De Danssalon

De Danssalon is een Dansschool gelegen aan Singel 16A in Nieuwendijk.

Meer informatie over De Danssalon in Nieuwendijk

De Danssalon is een Dansschool gelegen in Nieuwendijk op Singel 16A.

Kom erachter wat De Danssalon voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek De Danssalon om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Nieuwendijk? Dan ben je bij De Danssalon op de juiste plek. Bij De Danssalon kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Danssalon in Nieuwendijk is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Singel 16A in Nieuwendijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nieuwendijk of niet, iedereen is welkom bij De Danssalon. Je kan De Danssalon telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.de-danssalon.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar De Danssalon en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Danssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Danssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De Danssalon

Bezoekers bekeken ook