De Danstuin HEEMSKERK

De Danstuin HEEMSKERK is een Dansschool gelegen aan Cornelis Groenlandstraat 8 in Heemskerk.

Meer informatie over De Danstuin HEEMSKERK in Heemskerk

De Danstuin HEEMSKERK is een Dansschool gelegen in Heemskerk op Cornelis Groenlandstraat 8.

Kom erachter wat De Danstuin HEEMSKERK voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek De Danstuin HEEMSKERK om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Heemskerk? Dan ben je bij De Danstuin HEEMSKERK op de juiste plek. Bij De Danstuin HEEMSKERK kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Danstuin HEEMSKERK in Heemskerk is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Cornelis Groenlandstraat 8 in Heemskerk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heemskerk of niet, iedereen is welkom bij De Danstuin HEEMSKERK. Je kan De Danstuin HEEMSKERK telefonisch bereiken op: 31 6 11440138 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dedanstuin.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar De Danstuin HEEMSKERK en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Danstuin HEEMSKERK? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Danstuin HEEMSKERK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De Danstuin HEEMSKERK

Bezoekers bekeken ook