Lotte Dans

Lotte Dans is een Dansschool gelegen aan Nieuwstraat 13 in Ravenstein.

Meer informatie over Lotte Dans in Ravenstein

Lotte Dans is een Dansschool gelegen in Ravenstein op Nieuwstraat 13.

Kom erachter wat Lotte Dans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Lotte Dans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Ravenstein? Dan ben je bij Lotte Dans op de juiste plek. Bij Lotte Dans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Lotte Dans in Ravenstein is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Nieuwstraat 13 in Ravenstein. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ravenstein of niet, iedereen is welkom bij Lotte Dans. Je kan Lotte Dans telefonisch bereiken op: 31 6 46287627 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.lottedans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Lotte Dans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Lotte Dans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lotte Dans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Lotte Dans

Bezoekers bekeken ook