De Kleine Regenboog

De Kleine Regenboog is een Peuterspeelzalen gelegen aan Tolheksleane 19 in Frieschepalen.

Meer informatie over De Kleine Regenboog in Frieschepalen

De Kleine Regenboog is een Peuterspeelzalen gelegen in Frieschepalen op Tolheksleane 19.

Kom erachter wat De Kleine Regenboog voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek De Kleine Regenboog om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Peuterspeelzalen in de buurt van Frieschepalen? Dan ben je bij De Kleine Regenboog op de juiste plek. Bij De Kleine Regenboog kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Kleine Regenboog in Frieschepalen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Peuterspeelzalen is gelegen aan Tolheksleane 19 in Frieschepalen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Frieschepalen of niet, iedereen is welkom bij De Kleine Regenboog. Je kan De Kleine Regenboog telefonisch bereiken op: 31 6 46481693 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar De Kleine Regenboog en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Kleine Regenboog? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kleine Regenboog het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De Kleine Regenboog

Bezoekers bekeken ook