Dance Sports

Dance Sports is een Dansschool gelegen aan Mierdseweg 29 in Reusel.

Meer informatie over Dance Sports in Reusel

Dance Sports is een Dansschool gelegen in Reusel op Mierdseweg 29.

Kom erachter wat Dance Sports voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dance Sports om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Reusel? Dan ben je bij Dance Sports op de juiste plek. Bij Dance Sports kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dance Sports in Reusel is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Mierdseweg 29 in Reusel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Reusel of niet, iedereen is welkom bij Dance Sports. Je kan Dance Sports telefonisch bereiken op: 31 6 13546013 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://sportenhealthreusel.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dance Sports en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dance Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance Sports

Bezoekers bekeken ook