De Wiekslag

De Wiekslag is een Dansschool gelegen aan Kievitstraat 54 in Enkhuizen.

Meer informatie over De Wiekslag in Enkhuizen

De Wiekslag is een Dansschool gelegen in Enkhuizen op Kievitstraat 54.

Kom erachter wat De Wiekslag voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek De Wiekslag om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Enkhuizen? Dan ben je bij De Wiekslag op de juiste plek. Bij De Wiekslag kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Wiekslag in Enkhuizen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kievitstraat 54 in Enkhuizen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Enkhuizen of niet, iedereen is welkom bij De Wiekslag. Je kan De Wiekslag telefonisch bereiken op: 31 228 315 785 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar De Wiekslag en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Wiekslag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Wiekslag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De Wiekslag

Bezoekers bekeken ook