Flexxdance

Flexxdance is een Dansschool gelegen aan Wilgenlaan 5A in Berkel en Rodenrijs.

Meer informatie over Flexxdance in Berkel en Rodenrijs

Flexxdance is een Dansschool gelegen in Berkel en Rodenrijs op Wilgenlaan 5A.

Kom erachter wat Flexxdance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Flexxdance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Berkel en Rodenrijs? Dan ben je bij Flexxdance op de juiste plek. Bij Flexxdance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Flexxdance in Berkel en Rodenrijs is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Wilgenlaan 5A in Berkel en Rodenrijs. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Berkel en Rodenrijs of niet, iedereen is welkom bij Flexxdance. Je kan Flexxdance telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://omnisport2b.nl/flexxdance-2/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Flexxdance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Flexxdance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flexxdance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Flexxdance

Bezoekers bekeken ook