DansNzo

DansNzo is een Dansschool gelegen aan Kruisweg 1-3 in Ridderkerk.

Meer informatie over DansNzo in Ridderkerk

DansNzo is een Dansschool gelegen in Ridderkerk op Kruisweg 1-3.

Kom erachter wat DansNzo voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek DansNzo om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Ridderkerk? Dan ben je bij DansNzo op de juiste plek. Bij DansNzo kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

DansNzo in Ridderkerk is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kruisweg 1-3 in Ridderkerk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ridderkerk of niet, iedereen is welkom bij DansNzo. Je kan DansNzo telefonisch bereiken op: 31 6 28861805 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansnzo.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar DansNzo en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij DansNzo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DansNzo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DansNzo

Bezoekers bekeken ook