DéDé Dance

DéDé Dance is een Dansschool gelegen aan Blaarthemseweg 6 in Veldhoven.

Meer informatie over DéDé Dance in Veldhoven

DéDé Dance is een Dansschool gelegen in Veldhoven op Blaarthemseweg 6.

Kom erachter wat DéDé Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek DéDé Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Veldhoven? Dan ben je bij DéDé Dance op de juiste plek. Bij DéDé Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

DéDé Dance in Veldhoven is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Blaarthemseweg 6 in Veldhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Veldhoven of niet, iedereen is welkom bij DéDé Dance. Je kan DéDé Dance telefonisch bereiken op: 31 40 254 4052 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dededance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar DéDé Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij DéDé Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DéDé Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DéDé Dance

Bezoekers bekeken ook