Sport en dansschool SDM (kantoor)

Sport en dansschool SDM (kantoor) is een Dansschool gelegen aan Hoornweg 46 in Marum.

Meer informatie over Sport en dansschool SDM (kantoor) in Marum

Sport en dansschool SDM (kantoor) is een Dansschool gelegen in Marum op Hoornweg 46.

Kom erachter wat Sport en dansschool SDM (kantoor) voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Sport en dansschool SDM (kantoor) om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Marum? Dan ben je bij Sport en dansschool SDM (kantoor) op de juiste plek. Bij Sport en dansschool SDM (kantoor) kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sport en dansschool SDM (kantoor) in Marum is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Hoornweg 46 in Marum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Marum of niet, iedereen is welkom bij Sport en dansschool SDM (kantoor). Je kan Sport en dansschool SDM (kantoor) telefonisch bereiken op: 31 6 23604423 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.s-d-m.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Sport en dansschool SDM (kantoor) en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sport en dansschool SDM (kantoor)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport en dansschool SDM (kantoor) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Sport en dansschool SDM (kantoor)

Bezoekers bekeken ook