Parkvilla Dansstudio

Parkvilla Dansstudio is een Dansschool gelegen aan Cornelis Geellaan 2 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over Parkvilla Dansstudio in Alphen aan den Rijn

Parkvilla Dansstudio is een Dansschool gelegen in Alphen aan den Rijn op Cornelis Geellaan 2.

Kom erachter wat Parkvilla Dansstudio voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Parkvilla Dansstudio om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij Parkvilla Dansstudio op de juiste plek. Bij Parkvilla Dansstudio kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Parkvilla Dansstudio in Alphen aan den Rijn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Cornelis Geellaan 2 in Alphen aan den Rijn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alphen aan den Rijn of niet, iedereen is welkom bij Parkvilla Dansstudio. Je kan Parkvilla Dansstudio telefonisch bereiken op: 31 172 493 737 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.parkvilla.nl/cursussen/C-31-Dans/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Parkvilla Dansstudio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Parkvilla Dansstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Parkvilla Dansstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Parkvilla Dansstudio

Bezoekers bekeken ook