Dedemsvaart en Hardenberg

Dedemsvaart en Hardenberg is een Dansschool gelegen aan Langewijk 366 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Dedemsvaart en Hardenberg in Dedemsvaart

Dedemsvaart en Hardenberg is een Dansschool gelegen in Dedemsvaart op Langewijk 366.

Kom erachter wat Dedemsvaart en Hardenberg voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dedemsvaart en Hardenberg om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Dedemsvaart? Dan ben je bij Dedemsvaart en Hardenberg op de juiste plek. Bij Dedemsvaart en Hardenberg kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dedemsvaart en Hardenberg in Dedemsvaart is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Langewijk 366 in Dedemsvaart. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dedemsvaart of niet, iedereen is welkom bij Dedemsvaart en Hardenberg. Je kan Dedemsvaart en Hardenberg telefonisch bereiken op: 31 6 45168989 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansstudiomovation.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dedemsvaart en Hardenberg en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dedemsvaart en Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dedemsvaart en Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dedemsvaart en Hardenberg

Bezoekers bekeken ook