Dance Kidzz

Dance Kidzz is een Dansschool gelegen aan Fenacoliuslaan 3 in Maassluis.

Meer informatie over Dance Kidzz in Maassluis

Dance Kidzz is een Dansschool gelegen in Maassluis op Fenacoliuslaan 3.

Kom erachter wat Dance Kidzz voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dance Kidzz om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Maassluis? Dan ben je bij Dance Kidzz op de juiste plek. Bij Dance Kidzz kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dance Kidzz in Maassluis is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Fenacoliuslaan 3 in Maassluis. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maassluis of niet, iedereen is welkom bij Dance Kidzz. Je kan Dance Kidzz telefonisch bereiken op: 31 6 47158496 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dance-kidzz.nl/contact

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dance Kidzz en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dance Kidzz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance Kidzz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance Kidzz

Bezoekers bekeken ook