Dansschool Deminky's

Dansschool Deminky's is een Dansschool gelegen aan Talingstraat 26 in Wormer.

Meer informatie over Dansschool Deminky's in Wormer

Dansschool Deminky's is een Dansschool gelegen in Wormer op Talingstraat 26.

Kom erachter wat Dansschool Deminky's voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Deminky's om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Wormer? Dan ben je bij Dansschool Deminky's op de juiste plek. Bij Dansschool Deminky's kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Deminky's in Wormer is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Talingstraat 26 in Wormer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wormer of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Deminky's. Je kan Dansschool Deminky's telefonisch bereiken op: 31 6 29424634 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansstudiodeminkys.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Deminky's en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Deminky's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Deminky's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Deminky’s

Bezoekers bekeken ook