Danzooi

Danzooi is een Dansschool gelegen aan Meester B. van Leeuwenplein in Rheden.

Meer informatie over Danzooi in Rheden

Danzooi is een Dansschool gelegen in Rheden op Meester B. van Leeuwenplein.

Kom erachter wat Danzooi voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danzooi om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Rheden? Dan ben je bij Danzooi op de juiste plek. Bij Danzooi kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danzooi in Rheden is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Meester B. van Leeuwenplein in Rheden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rheden of niet, iedereen is welkom bij Danzooi. Je kan Danzooi telefonisch bereiken op: 31 6 20555111 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.danzooi.nl/event/dansimprovisatie-3/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danzooi en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danzooi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danzooi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danzooi

Bezoekers bekeken ook