DiJoSalsa

DiJoSalsa is een Salsaschool gelegen aan Kosmonaut 9 in Amersfoort.

Meer informatie over DiJoSalsa in Amersfoort

DiJoSalsa is een Salsaschool gelegen in Amersfoort op Kosmonaut 9.

Kom erachter wat DiJoSalsa voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek DiJoSalsa om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Salsaschool in de buurt van Amersfoort? Dan ben je bij DiJoSalsa op de juiste plek. Bij DiJoSalsa kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

DiJoSalsa in Amersfoort is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Salsaschool is gelegen aan Kosmonaut 9 in Amersfoort. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amersfoort of niet, iedereen is welkom bij DiJoSalsa. Je kan DiJoSalsa telefonisch bereiken op: 31 6 29035252 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dijosalsa.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar DiJoSalsa en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij DiJoSalsa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DiJoSalsa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DiJoSalsa

Bezoekers bekeken ook