Willie Berkers

Willie Berkers is een Dansschool gelegen aan Stationsstraat 91 in Deurne.

Meer informatie over Willie Berkers in Deurne

Willie Berkers is een Dansschool gelegen in Deurne op Stationsstraat 91.

Kom erachter wat Willie Berkers voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Willie Berkers om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Deurne? Dan ben je bij Willie Berkers op de juiste plek. Bij Willie Berkers kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Willie Berkers in Deurne is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Stationsstraat 91 in Deurne. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Deurne of niet, iedereen is welkom bij Willie Berkers. Je kan Willie Berkers telefonisch bereiken op: 31 493 316 239 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.willieberkers.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Willie Berkers en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Willie Berkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Willie Berkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Willie Berkers

Bezoekers bekeken ook