Djembé-Dans

Djembé-Dans is een Dansschool gelegen aan Wethouder Janssenpad 30 in Venlo.

Meer informatie over Djembé-Dans in Venlo

Djembé-Dans is een Dansschool gelegen in Venlo op Wethouder Janssenpad 30.

Kom erachter wat Djembé-Dans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Djembé-Dans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Venlo? Dan ben je bij Djembé-Dans op de juiste plek. Bij Djembé-Dans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Djembé-Dans in Venlo is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Wethouder Janssenpad 30 in Venlo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Venlo of niet, iedereen is welkom bij Djembé-Dans. Je kan Djembé-Dans telefonisch bereiken op: 31 77 354 1463 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.djembe-dans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Djembé-Dans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Djembé-Dans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Djembé-Dans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Djembé-Dans

Bezoekers bekeken ook