Dq Dance

Dq Dance is een Dansschool gelegen aan Geldropseweg 25 in Heeze.

Meer informatie over Dq Dance in Heeze

Dq Dance is een Dansschool gelegen in Heeze op Geldropseweg 25.

Kom erachter wat Dq Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dq Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Heeze? Dan ben je bij Dq Dance op de juiste plek. Bij Dq Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dq Dance in Heeze is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Geldropseweg 25 in Heeze. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heeze of niet, iedereen is welkom bij Dq Dance. Je kan Dq Dance telefonisch bereiken op: 31 6 46052416 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dansplaats.nl/dqdance.html

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dq Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dq Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dq Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dq Dance

Bezoekers bekeken ook