De Dansfabriek

De Dansfabriek is een Dansschool gelegen aan Esdoornlaan 32 in Oosterhout.

Meer informatie over De Dansfabriek in Oosterhout

De Dansfabriek is een Dansschool gelegen in Oosterhout op Esdoornlaan 32.

Kom erachter wat De Dansfabriek voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek De Dansfabriek om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Oosterhout? Dan ben je bij De Dansfabriek op de juiste plek. Bij De Dansfabriek kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Dansfabriek in Oosterhout is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Esdoornlaan 32 in Oosterhout. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oosterhout of niet, iedereen is welkom bij De Dansfabriek. Je kan De Dansfabriek telefonisch bereiken op: 31 6 39464097 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dedansfabriek.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar De Dansfabriek en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Dansfabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Dansfabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De Dansfabriek

Bezoekers bekeken ook