DYNAMYK

DYNAMYK is een Dansschool gelegen aan Menamerdyk 45 in Bitgummole.

Meer informatie over DYNAMYK in Bitgummole

DYNAMYK is een Dansschool gelegen in Bitgummole op Menamerdyk 45.

Kom erachter wat DYNAMYK voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek DYNAMYK om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Bitgummole? Dan ben je bij DYNAMYK op de juiste plek. Bij DYNAMYK kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

DYNAMYK in Bitgummole is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Menamerdyk 45 in Bitgummole. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bitgummole of niet, iedereen is welkom bij DYNAMYK. Je kan DYNAMYK telefonisch bereiken op: 31 341 704 601 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar DYNAMYK en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij DYNAMYK? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DYNAMYK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DYNAMYK

Bezoekers bekeken ook