Danscentrum Wildschut

Danscentrum Wildschut is een Danszaal gelegen aan Herman Kuijkstraat 36 in Geldermalsen.

Meer informatie over Danscentrum Wildschut in Geldermalsen

Danscentrum Wildschut is een Danszaal gelegen in Geldermalsen op Herman Kuijkstraat 36.

Kom erachter wat Danscentrum Wildschut voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danscentrum Wildschut om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Danszaal in de buurt van Geldermalsen? Dan ben je bij Danscentrum Wildschut op de juiste plek. Bij Danscentrum Wildschut kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danscentrum Wildschut in Geldermalsen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Danszaal is gelegen aan Herman Kuijkstraat 36 in Geldermalsen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Geldermalsen of niet, iedereen is welkom bij Danscentrum Wildschut. Je kan Danscentrum Wildschut telefonisch bereiken op: 31 345 572 034 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://geldermalsen.lekkerdansen.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danscentrum Wildschut en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danscentrum Wildschut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum Wildschut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum Wildschut

Bezoekers bekeken ook