1. overige producten
  2. Eldur® Nageldroger Nagellamp 168W Gelnagels UV Lamp Nagels Gellak Lamp.

Eldur® Nageldroger Nagellamp 168W Gelnagels UV Lamp Nagels Gellak Lamp.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Eldur® Nageldroger Nagellamp 168W Gelnagels UV Lamp Nagels Gellak Lamp. Op deze pagina weet je precies wat Eldur® Nageldroger Nagellamp 168W Gelnagels UV Lamp Nagels Gellak Lamp. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Eldur® Nageldroger Nagellamp 168W Gelnagels UV Lamp Nagels Gellak Lamp. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Eldur® Nageldroger Nagellamp 168W Gelnagels UV Lamp Nagels Gellak Lamp.

Kleur

Wit

Ingrediënten

Inhoud

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

596 g

Omschrijving van Eldur® Nageldroger Nagellamp 168W Gelnagels UV Lamp Nagels Gellak Lamp.

De Eldur® Nageldroger Nagellamp is een innovatief apparaat dat is ontworpen om uw gelnagels en gellak mee te drogen. Het apparaat is zeer krachtig, met een vermogen van 168 watt, waardoor het een snelle en effectieve manier is om je nagels te drogen. Het apparaat heeft een aantal handige instellingen, waaronder een timer die je naar wens kan instellen op 10, 30, 60 of 99 seconden. Dankzij deze instellingen kun je de droogtijd aanpassen aan je eigen wensen. Bovendien is de lamp voorzien van een LCD-scherm waarop de resterende tijd wordt weergegeven. Dit maakt het apparaat erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast maakt de lamp gebruik van UV-LED-technologie, wat betekent dat het licht dat wordt uitgezonden helemaal veilig is voor je huid. Dit maakt het apparaat ook geschikt voor mensen met gevoelige huid. Bovendien is de lamp voorzien van een cooling fan, wat de warmteoverdracht vermindert en ervoor zorgt dat het apparaat koel blijft tijdens het gebruik. De Eldur® Nageldroger Nagellamp is dus een krachtig apparaat dat effectief je.

Veelgestelde vragen over Eldur® Nageldroger Nagellamp 168W Gelnagels UV Lamp Nagels Gellak Lamp.

Eldur® Nageldroger Nagellamp 168W Gelnagels UV Lamp Nagels Gellak Lamp. wordt verkocht met een inhoud van . Het heeft tevens een gewicht van 596 g

De kleur waarin Eldur® Nageldroger Nagellamp 168W Gelnagels UV Lamp Nagels Gellak Lamp. verkocht wordt is Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Eldur® Nageldroger Nagellamp 168W Gelnagels UV Lamp Nagels Gellak Lamp. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Eldur® Nageldroger Nagellamp 168W Gelnagels UV Lamp Nagels Gellak Lamp. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar Eldur® Nageldroger Nagellamp 168W Gelnagels UV Lamp Nagels Gellak Lamp. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Eldur® Nageldroger Nagellamp 168W Gelnagels UV Lamp Nagels Gellak Lamp. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Eldur® Nageldroger Nagellamp 168W Gelnagels UV Lamp Nagels Gellak Lamp. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica