1. overige producten
  2. Acryl Poeder Roze 118ml.

Acryl Poeder Roze 118ml.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Acryl Poeder Roze 118ml. Op deze pagina weet je precies wat Acryl Poeder Roze 118ml. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Acryl Poeder Roze 118ml. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Acryl Poeder Roze 118ml.

Kleur

Roze

Ingrediënten

Polyethylmethacrylate, Polymethyl Methacrylate, Benzoyl Peroxide

Inhoud

118 ml

Houdbaarheid na opening

24 maand

Land van oorsprong

Gewicht

VS

0.15 kg

Omschrijving van Acryl Poeder Roze 118ml.

Acryl Poeder Roze 118ml is een waardevol product voor het maken van acrylnagels. Het poeder is gemaakt van hoogwaardig acryl, waardoor je er zeker van kan zijn dat je nagels er mooi uit zullen zien. Het poeder is gemaakt met een speciale samenstelling, wat zorgt voor een luchtige en zachte structuur. Het poeder is voorzien van een glanzende finish, waardoor de acrylnagels er nog meer uit zullen springen. Het gebruik van Acryl Poeder Roze 118ml is eenvoudig. Je doopt de kwast in de vloeistof en dip deze schuin in het poeder. Binnen een seconde versmelt het poeder met de vloeistof en is het klaar om aangebracht te worden op de nagel. Door de optimale samenstelling en het gebruiksgemak, heb je binnen een mum van tijd prachtige acrylnagels.

Veelgestelde vragen over Acryl Poeder Roze 118ml.

Acryl Poeder Roze 118ml. wordt verkocht met een inhoud van 118 ml. Het heeft tevens een gewicht van 0.15 kg

De kleur waarin Acryl Poeder Roze 118ml. verkocht wordt is Roze. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Acryl Poeder Roze 118ml. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Polyethylmethacrylate, Polymethyl Methacrylate, Benzoyl Peroxide

Acryl Poeder Roze 118ml. vindt zijn origine in VS. Dit is de plek waar Acryl Poeder Roze 118ml. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Acryl Poeder Roze 118ml. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Acryl Poeder Roze 118ml. 24 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica