1. overige producten
  2. Krachtige 150 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp.

Krachtige 150 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Krachtige 150 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp. Op deze pagina weet je precies wat Krachtige 150 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Krachtige 150 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Krachtige 150 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp.

Kleur

Wit

Ingrediënten

Inhoud

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

471 g

Omschrijving van Krachtige 150 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp.

Deze professionele nageldroger is de perfecte oplossing voor het drogen en stylen van uw nagels. De krachtige 150 Watt UV LED lamp beschikt over 45 LED's en is ontworpen om uw nagels in enkele seconden te drogen door middel van hoge intensiteit. De droger bevat een extra lange kabel die u gemakkelijk kunt bevestigen aan het stopcontact om het apparaat overal in huis te gebruiken. Deze compacte nageldroger is eenvoudig in gebruik. U kunt de gewenste timer instellen met behulp van de knoppen en instellingen op het bedieningspaneel. Daarnaast is de lamp voorzien van ventilatoren om uw nagels te koelen tijdens het drogen. De lamp is ook uitgerust met een energiebesparende modus die uw stroomverbruik verlaagt. Met deze professionele nageldroger heeft u de mogelijkheid om de perfecte nagels te creëren met een perfecte finish.

Veelgestelde vragen over Krachtige 150 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp.

Krachtige 150 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp. wordt verkocht met een inhoud van . Het heeft tevens een gewicht van 471 g

De kleur waarin Krachtige 150 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp. verkocht wordt is Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Krachtige 150 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Krachtige 150 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar Krachtige 150 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Krachtige 150 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Krachtige 150 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica