Elisance

Elisance is een Dansschool gelegen aan Het Schar 78 in Steenwijk.

Meer informatie over Elisance in Steenwijk

Elisance is een Dansschool gelegen in Steenwijk op Het Schar 78.

Kom erachter wat Elisance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Elisance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Steenwijk? Dan ben je bij Elisance op de juiste plek. Bij Elisance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Elisance in Steenwijk is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Het Schar 78 in Steenwijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Steenwijk of niet, iedereen is welkom bij Elisance. Je kan Elisance telefonisch bereiken op: 31 6 30260215 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.elisance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Elisance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Elisance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elisance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Elisance

Bezoekers bekeken ook