Balance'th

Balance'th is een Dansschool gelegen aan Marktveld 9 in Nieuw-Beijerland.

Meer informatie over Balance'th in Nieuw-Beijerland

Balance'th is een Dansschool gelegen in Nieuw-Beijerland op Marktveld 9.

Kom erachter wat Balance'th voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balance'th om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Nieuw-Beijerland? Dan ben je bij Balance'th op de juiste plek. Bij Balance'th kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balance'th in Nieuw-Beijerland is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Marktveld 9 in Nieuw-Beijerland. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nieuw-Beijerland of niet, iedereen is welkom bij Balance'th. Je kan Balance'th telefonisch bereiken op: 31 186 620 286 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.balanceth.nl/contact

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balance'th en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balance'th? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balance'th het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balance’th

Bezoekers bekeken ook