Enkhuizer Balletschool

Enkhuizer Balletschool is een Balletschool gelegen aan Kooizandweg 12 in Enkhuizen.

Meer informatie over Enkhuizer Balletschool in Enkhuizen

Enkhuizer Balletschool is een Balletschool gelegen in Enkhuizen op Kooizandweg 12.

Kom erachter wat Enkhuizer Balletschool voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Enkhuizer Balletschool om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Enkhuizen? Dan ben je bij Enkhuizer Balletschool op de juiste plek. Bij Enkhuizer Balletschool kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Enkhuizer Balletschool in Enkhuizen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Kooizandweg 12 in Enkhuizen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Enkhuizen of niet, iedereen is welkom bij Enkhuizer Balletschool. Je kan Enkhuizer Balletschool telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.enkhuizerballetschool.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Enkhuizer Balletschool en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Enkhuizer Balletschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Enkhuizer Balletschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Enkhuizer Balletschool

Bezoekers bekeken ook