NextDance

NextDance is een Dansschool gelegen aan Tweebaksmarkt 49 in Leeuwarden.

Meer informatie over NextDance in Leeuwarden

NextDance is een Dansschool gelegen in Leeuwarden op Tweebaksmarkt 49.

Kom erachter wat NextDance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek NextDance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij NextDance op de juiste plek. Bij NextDance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

NextDance in Leeuwarden is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Tweebaksmarkt 49 in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen is welkom bij NextDance. Je kan NextDance telefonisch bereiken op: 31 6 27849420 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://nextdance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar NextDance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij NextDance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NextDance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. NextDance

Bezoekers bekeken ook