Organisatieburo Oke

Organisatieburo Oke is een Dansschool gelegen aan Rooijsestraat 107 in Dreumel.

Meer informatie over Organisatieburo Oke in Dreumel

Organisatieburo Oke is een Dansschool gelegen in Dreumel op Rooijsestraat 107.

Kom erachter wat Organisatieburo Oke voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Organisatieburo Oke om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Dreumel? Dan ben je bij Organisatieburo Oke op de juiste plek. Bij Organisatieburo Oke kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Organisatieburo Oke in Dreumel is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Rooijsestraat 107 in Dreumel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dreumel of niet, iedereen is welkom bij Organisatieburo Oke. Je kan Organisatieburo Oke telefonisch bereiken op: 31 6 25004381 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.oke-dreumel.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Organisatieburo Oke en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Organisatieburo Oke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Organisatieburo Oke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Organisatieburo Oke

Bezoekers bekeken ook