Wobbling Dancers

Wobbling Dancers is een Dansschool gelegen aan Lange Veenteweg 24 in Epe.

Meer informatie over Wobbling Dancers in Epe

Wobbling Dancers is een Dansschool gelegen in Epe op Lange Veenteweg 24.

Kom erachter wat Wobbling Dancers voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Wobbling Dancers om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Epe? Dan ben je bij Wobbling Dancers op de juiste plek. Bij Wobbling Dancers kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Wobbling Dancers in Epe is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Lange Veenteweg 24 in Epe. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Epe of niet, iedereen is welkom bij Wobbling Dancers. Je kan Wobbling Dancers telefonisch bereiken op: 31 578 620 221 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.wobblingdancers.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Wobbling Dancers en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Wobbling Dancers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wobbling Dancers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Wobbling Dancers

Bezoekers bekeken ook