Gerry Sabiran

Gerry Sabiran is een Dansschool gelegen aan Weissenbruchstraat 129 in Den Haag.

Meer informatie over Gerry Sabiran in Den Haag

Gerry Sabiran is een Dansschool gelegen in Den Haag op Weissenbruchstraat 129.

Kom erachter wat Gerry Sabiran voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Gerry Sabiran om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Gerry Sabiran op de juiste plek. Bij Gerry Sabiran kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Gerry Sabiran in Den Haag is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Weissenbruchstraat 129 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij Gerry Sabiran. Je kan Gerry Sabiran telefonisch bereiken op: 31 6 52093870 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Gerry Sabiran en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Gerry Sabiran? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gerry Sabiran het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Gerry Sabiran

Bezoekers bekeken ook