Adindans

Adindans is een Dansschool gelegen aan Kotkampweg 69 in Enschede.

Meer informatie over Adindans in Enschede

Adindans is een Dansschool gelegen in Enschede op Kotkampweg 69.

Kom erachter wat Adindans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Adindans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Enschede? Dan ben je bij Adindans op de juiste plek. Bij Adindans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Adindans in Enschede is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kotkampweg 69 in Enschede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Enschede of niet, iedereen is welkom bij Adindans. Je kan Adindans telefonisch bereiken op: 31 6 53499940 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.adindans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Adindans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Adindans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Adindans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Adindans

Bezoekers bekeken ook