het Danskwartier

het Danskwartier is een Dansschool gelegen aan De Millystraat 8 in Zuidlaren.

Meer informatie over het Danskwartier in Zuidlaren

het Danskwartier is een Dansschool gelegen in Zuidlaren op De Millystraat 8.

Kom erachter wat het Danskwartier voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek het Danskwartier om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Zuidlaren? Dan ben je bij het Danskwartier op de juiste plek. Bij het Danskwartier kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

het Danskwartier in Zuidlaren is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan De Millystraat 8 in Zuidlaren. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zuidlaren of niet, iedereen is welkom bij het Danskwartier. Je kan het Danskwartier telefonisch bereiken op: 31 6 38446808 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.danskwartier.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar het Danskwartier en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij het Danskwartier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je het Danskwartier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. het Danskwartier

Bezoekers bekeken ook