Dansschool Cariño

Dansschool Cariño is een Dansschool gelegen aan Bieslookstraat 23 in Groningen.

Meer informatie over Dansschool Cariño in Groningen

Dansschool Cariño is een Dansschool gelegen in Groningen op Bieslookstraat 23.

Kom erachter wat Dansschool Cariño voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Cariño om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Dansschool Cariño op de juiste plek. Bij Dansschool Cariño kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Cariño in Groningen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Bieslookstraat 23 in Groningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groningen of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Cariño. Je kan Dansschool Cariño telefonisch bereiken op: 31 6 23206827 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://dansschoolcarino.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Cariño en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Cariño? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Cariño het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Cariño

Bezoekers bekeken ook