House Of Marqeez

House Of Marqeez is een Dansschool gelegen aan Zuid-Oostsingel 21 in Bergen op Zoom.

Meer informatie over House Of Marqeez in Bergen op Zoom

House Of Marqeez is een Dansschool gelegen in Bergen op Zoom op Zuid-Oostsingel 21.

Kom erachter wat House Of Marqeez voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek House Of Marqeez om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Bergen op Zoom? Dan ben je bij House Of Marqeez op de juiste plek. Bij House Of Marqeez kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

House Of Marqeez in Bergen op Zoom is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Zuid-Oostsingel 21 in Bergen op Zoom. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bergen op Zoom of niet, iedereen is welkom bij House Of Marqeez. Je kan House Of Marqeez telefonisch bereiken op: 31 6 42414001 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.marqeez.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar House Of Marqeez en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij House Of Marqeez? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je House Of Marqeez het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. House Of Marqeez

Bezoekers bekeken ook