Dansschool L2D

Dansschool L2D is een Dansschool gelegen aan Sint Walburg 20a in Zetten.

Meer informatie over Dansschool L2D in Zetten

Dansschool L2D is een Dansschool gelegen in Zetten op Sint Walburg 20a.

Kom erachter wat Dansschool L2D voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool L2D om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Zetten? Dan ben je bij Dansschool L2D op de juiste plek. Bij Dansschool L2D kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool L2D in Zetten is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Sint Walburg 20a in Zetten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zetten of niet, iedereen is welkom bij Dansschool L2D. Je kan Dansschool L2D telefonisch bereiken op: 31 6 81356176 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschooll2d.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool L2D en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool L2D? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool L2D het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool L2D

Bezoekers bekeken ook