Triple-s Dance

Triple-s Dance is een Dansschool gelegen aan Wernhoutseweg 116 in Wernhout.

Meer informatie over Triple-s Dance in Wernhout

Triple-s Dance is een Dansschool gelegen in Wernhout op Wernhoutseweg 116.

Kom erachter wat Triple-s Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Triple-s Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Wernhout? Dan ben je bij Triple-s Dance op de juiste plek. Bij Triple-s Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Triple-s Dance in Wernhout is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Wernhoutseweg 116 in Wernhout. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wernhout of niet, iedereen is welkom bij Triple-s Dance. Je kan Triple-s Dance telefonisch bereiken op: 31 6 53356206 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://triplesdance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Triple-s Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Triple-s Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Triple-s Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Triple-s Dance

Bezoekers bekeken ook