Dansstudio Dokkum

Dansstudio Dokkum is een Dansschool gelegen aan Bocksmeulen 33a in Dokkum.

Meer informatie over Dansstudio Dokkum in Dokkum

Dansstudio Dokkum is een Dansschool gelegen in Dokkum op Bocksmeulen 33a.

Kom erachter wat Dansstudio Dokkum voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Dokkum om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Dokkum? Dan ben je bij Dansstudio Dokkum op de juiste plek. Bij Dansstudio Dokkum kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Dokkum in Dokkum is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Bocksmeulen 33a in Dokkum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dokkum of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Dokkum. Je kan Dansstudio Dokkum telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dansstudiodokkum.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Dokkum en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Dokkum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Dokkum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Dokkum

Bezoekers bekeken ook