IN BALANS Venlo

IN BALANS Venlo is een Dansschool gelegen aan Ferdinand Bolstraat 47 in Venlo.

Meer informatie over IN BALANS Venlo in Venlo

IN BALANS Venlo is een Dansschool gelegen in Venlo op Ferdinand Bolstraat 47.

Kom erachter wat IN BALANS Venlo voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek IN BALANS Venlo om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Venlo? Dan ben je bij IN BALANS Venlo op de juiste plek. Bij IN BALANS Venlo kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

IN BALANS Venlo in Venlo is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Ferdinand Bolstraat 47 in Venlo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Venlo of niet, iedereen is welkom bij IN BALANS Venlo. Je kan IN BALANS Venlo telefonisch bereiken op: 31 77 352 0017 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://inbalansvenlo.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar IN BALANS Venlo en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij IN BALANS Venlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IN BALANS Venlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. IN BALANS Venlo

Bezoekers bekeken ook