Kadri Merimaa

Kadri Merimaa is een Dansschool gelegen aan Torenlaan 5-1 in Hengelo.

Meer informatie over Kadri Merimaa in Hengelo

Kadri Merimaa is een Dansschool gelegen in Hengelo op Torenlaan 5-1.

Kom erachter wat Kadri Merimaa voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Kadri Merimaa om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Hengelo? Dan ben je bij Kadri Merimaa op de juiste plek. Bij Kadri Merimaa kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Kadri Merimaa in Hengelo is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Torenlaan 5-1 in Hengelo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hengelo of niet, iedereen is welkom bij Kadri Merimaa. Je kan Kadri Merimaa telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://kadri-flamencodans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Kadri Merimaa en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Kadri Merimaa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kadri Merimaa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Kadri Merimaa

Bezoekers bekeken ook