Dansclub Baarle

Dansclub Baarle is een Dansschool gelegen aan Chaamseweg 12 in Baarle-Hertog.

Meer informatie over Dansclub Baarle in Baarle-Hertog

Dansclub Baarle is een Dansschool gelegen in Baarle-Hertog op Chaamseweg 12.

Kom erachter wat Dansclub Baarle voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansclub Baarle om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Baarle-Hertog? Dan ben je bij Dansclub Baarle op de juiste plek. Bij Dansclub Baarle kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansclub Baarle in Baarle-Hertog is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Chaamseweg 12 in Baarle-Hertog. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Baarle-Hertog of niet, iedereen is welkom bij Dansclub Baarle. Je kan Dansclub Baarle telefonisch bereiken op: 32 14 69 92 10 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://dansclubbaarle.be/contact/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansclub Baarle en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansclub Baarle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansclub Baarle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansclub Baarle

Bezoekers bekeken ook