DC Dance Katwijk

DC Dance Katwijk is een Dansschool gelegen aan Van Houtenstraat 3 in Katwijk aan Zee.

Meer informatie over DC Dance Katwijk in Katwijk aan Zee

DC Dance Katwijk is een Dansschool gelegen in Katwijk aan Zee op Van Houtenstraat 3.

Kom erachter wat DC Dance Katwijk voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek DC Dance Katwijk om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Katwijk aan Zee? Dan ben je bij DC Dance Katwijk op de juiste plek. Bij DC Dance Katwijk kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

DC Dance Katwijk in Katwijk aan Zee is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Van Houtenstraat 3 in Katwijk aan Zee. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Katwijk aan Zee of niet, iedereen is welkom bij DC Dance Katwijk. Je kan DC Dance Katwijk telefonisch bereiken op: 31 71 408 8800 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dc-dance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar DC Dance Katwijk en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij DC Dance Katwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DC Dance Katwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DC Dance Katwijk

Bezoekers bekeken ook